[alpine-phototile-for-instagram id=576 user="daniellindblom" src="user_recent" imgl="instagram" style="cascade" col="1" size="M" num="1" curve="1" align="center" max="100" nocredit="1"]

En helt vanlig tisdag…

Det var så förbannat fint väder att jag uppenbarligen inte tänkte klart. Våren var här, fåglarna kvittrade och jag kunde inte motstå lockropen från sommarhjulen. De låg mitt framför ögonen och bara bönade och bad att jag skulle lägga över till dem och låtsas att det var sommar på riktigt.

Sagt och gjort – jag la om. Ja, jag vet att det var ogenomtänkt och överoptimistiskt. Jag är trotsa allt både uppvuxen och har levt hela mitt liv i Sundsvall. Jag borde veta bättre. Men icke!

Jag har en teori kring varför jag gjorde så här. Jag tror att det beror på att jag på senare tid fått lära mig att försöka planera lite bättre, för att vara i tid med saker. Det blir så i ett familjeliv där man är två vuxna och tre barn. Det är många viljor och det är mycket som ska fungera helt enkelt.

Hur det nu var kom uppenbarligen kylan igen – tillsammans med snön. Det blev bara till att lägga om till sommarhjul igen! Eller hur!?! Nu kunde jag ju inte lägga om utomhus med den där lilla kassa domkraften längre – i alla fall inte på ett tryggt och säkert sätt kändes det som. Så jag tar hjulen och far ner till OK City. ”Kung, de har ju rent av en lyft!” Så tänkte jag! Det skulle jag inte gjort. Då smög Murphy fram igen. Han, den där jäveln som ser till så allt som kan gå fel verkligen också går fel. Efter att ha bytt bakhjulen funkar inte längre låshylsan till låsmuttrarna. Så efter att ha jäklats lite till och då jag inser att det inte kommer gå att få loss framhjulen, så står jag där och får ge upp – med sommarhjul fram och vinterhjul bak. Grattis!

Sundsvalls bästa däckfirma, Sundsvalls Gummiverkstad (de borta på Axvägen i Nacksta) tog sig an problemet omgående i morse. De gav mig till och med skjuts in till stán, så jag skulle slippa sitta där och vänta. Nu snackar vi service! =)

sundsvallsgummi

Skriv ett svar